Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home

Francie – Česká republika na webserveru

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

1. listopadu byl zahájen přátelský zápas v korespondenčním šachu, hraný prostřednictvím webserveru proti reprezetaci galského kohouta. Hraje se na 40 šachovnicích, vždy dvě partie opačnými barvami a zastoupení má i náš šachový klub, když na 2. šachovnici se utká dvojice SM Jean Banet (2487) SM Miroslav Michálek (2469). Kteří hráči budou hrát na jednotlivých šachovnicích si můžete prohlédnout zde.

Aktualizováno Sobota, 06 Listopad 2010 23:45  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...