Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články Caissa "A" míří do Zaječic, Caissa "B" přivítá Hradec Králové

Caissa "A" míří do Zaječic, Caissa "B" přivítá Hradec Králové

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

V neděli 6. listopadu pokračuje 2. liga skupiny "D" svým druhým kolem. Náš první tým ŠK Caissa RHEA Třebíč "A" bude cestovat do východních Čech k utkání se Sokolem Zaječice. ŠK Caissa COLAIR Třebíč "B" změří síly s rezervou Hradce Králové a v Krajské soutěži prověří družstvo ŠK Caissa SPEDQUICK Třebíč "E" šachisty Sportovního šachového klubu Cejle.

Zaječice čítají zhruba 1.000 obyvatel a šachy jsou zde natolik populární, že mají dokonce ve znaku obce šachové věže! A není snad nikoho, kdo by se s v žákovském věku nezúčastnil populárního turnaje družstev. V posledních sezónách domácí hrají spíše o záchranu v soutěží ale pozor, připomeňme si loňskou sezónu, kdy pokořili pozdějšího vítěze skupiny Polabiny "B"! První družstvo nečeká lehký úkol.

Soupeře vyšší váhové kategorie přivítá od 10.00 hodin v hotelu Atom tým "B". Hradečtí disponují silným kádrem, ale domácí  povzbuzeni výsledkem prvního kola, kdy přivezli bod z Chrudimi, si budou chtít jistě nějaký bodík opět připsat. Pozvánku na zápas naleznete i na šachovém webu 63+1.

Pokud nebudete moci v neděli dospat, již od 9.00 hodin začne v hotelu Atom utkání  Krajské soutěže mezi našim družstvem "E" a Sportovním šachovým klubem Cejle, které můžete navštívit jako předkrm ligového klání.

Na závěr důležité upozornění: mokrá příprava se koná tentokrát trochu netradičně v pivnici Na Barborce v sobotu 5.11. od 19.00 hodin.

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Listopad 2011 19:33  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...